404,您请求的文件不存在!

Word het visitekaartje van je bedrijf

Word het visitekaartje van je bedrijf

Werk je graag met mensen en wil je eigenlijk niks liever dan de hele dag mensen te woord staan via de telefoon, de mail dan wel persoonlijk? Dan ben je beslist geschikt voor een baan als receptioniste/telefoniste. In deze functie ben jij veelal de eerste persoon die klanten tegenkomen en vorm jij als het ware het uithangbord voor het bedrijf.

Theorie levert voordeel op in de praktijk

Om deze werkzaamheden zo goed mogelijk te doen is het verstandig voordat je naar een dergelijke functie solliciteert eerst een goede opleiding hiervoor te volgen. Dit vergroot niet alleen je kansen op de arbeidsmarkt maar zorgt er ook voor dat je goed voorbereid wordt op de praktijk. Als je kiest voor een cursus bij Fabius opleidingen leer je de theorie toepassen zodat je er ook daadwerkelijk wat aan hebt.

Hoe ziet de opleiding er uit?

De opleiding Receptioniste/telefoniste bestaat uit drie losse onderdelen. Dit zijn toetsenbordvaardigheid, kantoorpraktijk en MS Office. Voor elk onderdeel krijg je een apart examen waarop je je thuis kunt voorbereiden. Je maakt thuis je opdrachten en volgt daarnaast 20 lessen van elk 3 uur met je medecursisten in een klas. Als je de examens met succes aflegt krijg je daar een diploma voor. Om de opleiding te kunnen volgen hoef je geen speciale vooropleiding te hebben gedaan maar er wordt wel van je verwacht dat je een goede kennis van het Nederlands in zowel woord als geschrift hebt. Daarnaast is enige ervaring met de computer zeker ook een pré.

Beter werk met een diploma

Als je de cursus met goed gevolg hebt afgerond kun je ervoor kiezen bij Fabius een vervolgopleiding te doen tot administratief medewerker. Deze opleiding sluit perfect aan op die tot receptioniste/telefoniste. Met een diploma voor beide opleidingen op zak wordt de kans op een droombaan alleen maar groter.