404,您请求的文件不存在!

Werken met financiële gegevens

Werken met financiële gegevens

Wil je werken in een bedrijf op de afdeling waar de financiën op orde gehouden worden? Dan is een opleiding volgen op dat gebied zeker geen overbodige luxe. Kijk eens op https://www.fabiusopleidingen/opleidingen/basiskennis-calculatie-bkc/ om te zien wat een dergelijke opleiding allemaal inhoudt. De opleiding Basiskennis Calculatie volg je zonder dat je daar een speciale vooropleiding voor nodig hebt. Je leert tal van rekenkundige vaardigheden die je op het werk in de praktijk kunt brengen.

Inhoud van de opleiding BKC

Als je kiest voor een cursus bij Fabius opleidingen dan duurt deze 8 lessen van 2,5 uur. Tijdens de opleiding maak je kennis met de volgende onderdelen: elementaire berekeningen en interestberekeningen; handel en koop en verkoop; kosten van duurzame productiemiddelen; directe en indirecte kosten; verzekeringen en diagrammen.

Leren in een klas en thuis

Ondanks het feit dat je geen speciale vooropleiding dient te hebben wordt er wel vanuit gegaan dat je enige computerervaring hebt (met name met Excel) en dat je het Nederlands in woord en geschrift beheerst. Als dit niet het geval is wordt de opleiding wel erg moeilijk voor je. De uren die je thuis maakt verschillen per persoon maar de meeste mensen besteden een dagdeel per week aan het maken van hun huiswerkopdrachten en het voorbereiden op de examens. Om goed te kunnen oefenen stelt Fabius een laptop ter beschikking die je kunt gebruiken tijdens de opleiding. Je wordt goed begeleid en gemotiveerd zodat de kans op slagen groot is.

Meer kans op een baan

Na het volgen van deze opleiding kun je op zoek gaan naar een baan maar veel mensen kiezen ook nog voor een extra opleiding op dit gebied. Dit is vaak de Basiskennis Boekhouden of het Praktijkdiploma Boekhouden. Als je ook deze opleidingen allebei met succes hebt afgerond heb je een goede basis om een leuke baan te vinden waarin financiën een grote rol spelen.