404,您请求的文件不存在!

Cursussen werktuigbouwkunde op maat gemaakt

Cursussen werktuigbouwkunde op maat gemaakt

Als je werkt met personeel dat werkbouwkundige projecten aanpakt is het niet alleen zaak om met goed geschoolde mensen te werken. Ook de ervaring speelt een belangrijke rol en met alleen een diploma kom je er in deze sector niet. Er spelen zich regelmatig ontwikkelingen af op dit gebied en om bij te blijven als bedrijf en klussen te kunnen doen die met de tijd meegaan is het belangrijk je personeel regelmatig bij te scholen.

Zorg voor goede opfriscursussen

Naast een opleiding werktuigbouwkunde zorg je er dus als werkgever ook voor dat je personeel tijdig deelneemt aan opfriscursussen. Deze kun je op verschillende plaatsen volgen en Kenteq is een voorbeeld van een opleider op dit gebied. Ze verzorgen diverse opfriscursussen voor je werknemers zodat zij op ieder gebied weer aan de slag kunnen voor je klanten. En of het nu gaat om een ontwerp of het uiteindelijke product, op alle gebieden kun je nooit genoeg kennis hebben.

Alleen cursussen incompany mogelijk

Kenteq verzorgt binnen deze sector alleen cursussen die gegeven worden op het bedrijf zelf. Dit is niet alleen makkelijk maar het zorgt er ook voor dat de cursus speciaal gericht is op de producten en materialen waarmee binnen een bepaald bedrijf gewerkt wordt. De cursussen worden voor ieder bedrijf op maat gemaakt. Op die manier zijn ze alleen toepasbaar op dat bedrijf en kunnen de werknemers de geleerde theorie ook meteen in praktijk brengen. Dit werkt niet alleen motiverend maar heeft ook nog eens daadwerkelijk effect omdat ze kunnen zien wat het oplevert.

Zorg voor een geschikte inhoud

Hoe lang een cursus duurt en wat er allemaal aanbod komt kan in overleg tussen het bedrijf en de opleider bepaald worden. Het is uiteraard zaak dat het zoveel mogelijk rendement oplevert en ook zinvol is voor de deelnemers. Voor meer informatie kun je ook altijd contact opnemen met Kenteq en kijken wat de mogelijkheden zijn.